create counter

Életmód- és diétástanácsadás

Főoldal/Naturmedicina/Életmód- és diétástanácsadás

Életmód- és diétástanácsadás

Orvosi vizsgálat keretén belül történik, a beteg igen részletes kikérdezése után. A páciens egyénre szabottan tanácsokat kap a helyes táplálkozásra, mozgásra, testápolásra, stresszlevezetésre, regenerálódásra vonatkozóan, ill. megtanítom számára a legmegfelelőbb relaxációs technikát, ha szükséges pszichológiai vagy egyéb módszereket javaslok, esetleg további vizsgálatokat és kezeléseket ajánlok a tünetektől és az egészségi állapottól, kórelőzménytől függően.

Ha valaki fogyás illetve betegségének rendezése érdekében szeretne diétás tanácsokat, akkor az étkezési szokások és életmód függvényében egyénre szabott étkezési útmutatót, diétás programot is kap.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeretne javítani egészségi állapotán, el szeretné kerülni a komolyabb betegségeket, fittebb, egészségesebb lenni, ill. azoknak, akik szeretnének egy bizonyos kezelésre jelentkezni (pl. neurálterápia, immunerősítő kezelés, oxigénterápia előtt…). Akik valamilyen betegségben szenvednek és a gyógyulásukért, állapotuk javításáért saját maguk aktívan is szeretnének valamit tenni.

Diétás tanácsokra nemcsak azoknak van szükségük, akik fogyni akarnak, hanem sok krónikus panasz, betegség (emésztési zavarok, gyulladások, anyagcserezavarok, daganat, bőrbetegségek, allergiák, túlérzékenység…) esetén is változtatni kell a korábbi étkezési szokásokon.

dr. Balaicza Erika
Belgyógyász főorvos
Biológiai daganatkezelés, vitamininfúziók,
immunerősítés, allergiák és intoleranciák,
Lyme-kór, emésztési zavarok… kezelése
Tel: 06/20-588-28-10
www.balaicza.hu
dr.balaicza@gmail.com
Kövesse írásaimat a Facebookon is!

2014-08-07T08:11:12+00:00 2013-10-30|Categories: Naturmedicina|Tags: |