create counter

JOGI NYILATKOZAT

Főoldal/JOGI NYILATKOZAT
JOGI NYILATKOZAT 2014-12-08T23:13:53+00:00

Kedves Olvasók, web-oldalra Látogatók!

 

A www.balaicza.hu oldalon található orvosi információk általános tanácsok, nem helyettesítik, és nem is helyettesíthetik az orvosi végzettségű szakértő (orvos, pszichiáter, ápoló, gyógyszerész, stb.) személyes és a beteg aktuális állapotához igazított javallatát. A web-oldal tehát nem orvosi tanácsadó, ezért konkrét kérdéseivel és egészségügyi panaszaival, szíveskedjék okvetlenül megkeresni kezelőorvosát!

A www.balaicza.hu honlapon található információkat igyekszem gondossággal összeállítani. Tévedések, félreértések és téves információk előfordulása azonban nem zárható ki teljes mértékben. Az Activ Naturmed Kft. nem vállal felelősséget az adatok és információk minden esetre kiterjedő alkalmazhatóságáért. Az adatok és információk helyességét a felhasználónak az egyedi esetekre vonatkozóan felül kell vizsgálni.

Remélem, hogy a felsorolt anyagokat Ön is hasznosnak találja majd, de mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsokat. Az Ön vagy más egészségével kapcsolatos kérdésekben mindig konzultáljon orvosával, a sürgős esetekben azonnal vegye fel a kapcsolatot a sürgősségi betegellátás körzetileg illetékes szerveivel. Felhívjuk figyelmét, hogy információnk felnőtteknek, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a www.balaicza.hu honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalok. Az Ön felelőssége az is, hogy megfelelően értelmezze azoknak az eszközöknek az eredményeit, amelyeket a weboldalon az Ön rendelkezésére bocsátok, ugyanakkor azt javaslom, hogy ehhez vegye igénybe orvos, vagy más, felkészült, egészségügyi képzettséggel rendelkező személy segítségét.

Honlapom egyes információi származhatnak más szerzőktől, médiáktól, ill. más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más – akár tőlem, akár mástól származó – internetes oldalamon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelőséget nem vállalok.

Internetes oldalamon olyan eszközöket bocsátok az Olvasók rendelkezésére, amelyek segítségükre lehetnek egészségük megőrzésében. Le kell szögezni, hogy ezek az eszközök bármennyire kidolgozottak legyenek is, nem képezhetik szakmai tanácsok és ajánlások alapját. Cikkeim nem adnak Önnek pontos, egyénre szabott, aktuális egészségi állapotához igazított diétás, fogyókúrás, terhesek életmódjával kapcsolatos és egyéb tanácsokat. Használatukat olyan felnőtteknek ajánljuk, akik tájékozódni szeretnének bizonyos általános, egészségüket érintő kérdésekben. A felkínált eszközök, tanácsok, tippek, illetve módszerek nem jelentenek megoldást komolyabb egészségügyi problémák megoldásában; ilyen esetekben nem helyettesíthetik orvos vagy megfelelő egészségügyi szakember tapasztalatait és tudását, ezért feltétlenül ajánlom Olvasóinknak, hogy panaszaikkal és az egészségüket érintő komolyabb kérdésekkel, diagnosztikus és terápiás problémáikkal forduljanak a megfelelően képzett szakemberekhez. A www.balaicza.hu oldalon található információk saját elhatározásból és szakmai kontroll nélküli felhasználásának eredményeiért semmiféle felelősséget nem vállalok.

Az Activ Naturmed Kft. nem vállal felelősséget a www.balaicza.hu honlapon található, más honlapokra mutató hivatkozások vagy azokról történő tallózott anyagok tartalmáért, továbbá nem vállal felelősséget a www.balaicza.hu honlapra mutató más honlapok tartalmáért sem.

Az Activ Naturmed Kft. nem vállal felelősséget a www.balaicza.hu honlapon található adatok és információk felhasználásából vagy továbbadásából keletkező károkért és egyéb következményekért.

Mivel az oldal más országokból is meglátogatható, ezért alapvetőnek tekintem, hogy oldalam meglátogatásával Felhasználóink egyben kifejezik egyetértésüket a Magyarországon érvényes előírásokkal. Az oldalamon látható adatokról elképzelhető, hogy nem érvényesek más országokban. Elképzelhető, hogy egyes helyeken tiltják a felhasználásukat, illetve az elolvasásukat. Nem vállalom a felelősséget azokért az esetekért, amikor valaki olyan helyről éri el oldalamat, és úgy használja fel az itt talált információkat, ahol és ahogyan azt a helyi törvények tiltják.

Az olvasói beleegyezésről

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalamat, úgy tekintem, hogy a leírtakat tudomásul vette. E tekintetben nincs semmilyen különbség regisztrált és nem regisztrált felhasználók között. Fenntartom magunknak azt a jogot, hogy a leírtakat – az aktuális újabb információknak megfelelően – szabadon megváltoztassam.