create counter

Sok-sok gyömbér kell daganatosoknak!

Főoldal/Daganatos betegségek/Sok-sok gyömbér kell daganatosoknak!

Sok-sok gyömbér kell daganatosoknak!

A gyömbér hatékonyabban öli meg a rákos sejteket, mint a rák elleni gyógyszerek – állítja Dr. Raghu Kalluri, bostoni tudós.

A gyömbérről már nemcsak az az ismert tény, hogy a kurkuma unokatestvére, hanem az is, hogy képes csökkenteni a daganatok méretét. Meghökkentő az, hogy a gyömbér még hatékonyabbnak bizonyult, mint sok rák elleni gyógyszer, amelyekről egyébként is kimutatták, hogy teljesen hatástalanok és valójában felgyorsítják a rákos betegek halálát.

Gyakran fogyasztják szerte a világon kis adagokban élelmiszeripari termékek és italok formájában, a gyömbér gyógyító tulajdonságai messze meghaladják a fejlett gyógyszeripari találmányokat.

Az egyik tanulmányban a gyömbér- kivonat egerek prosztata daganatának méretét 56%-al csökkentette. Rákellenes tulajdonságai mellett észleltek gyulladás csökkentő hatását is. Azt is meg kell jegyeznünk, hogy gazdag forrása az élet minőségét javító antioxidánsoknak is. De mi a helyzet a rák elleni gyógyszerekkel? Lehet, hogy ez az egyszerű fűszer tényleg lekörözi a korszerű gyógyszereket, amelyeket gyakran tartanak számon az “egyetlen lehetőség”-nek rákos betegeknél?

Az utóbbi években egyre inkább az derül ki, hogy a rák elleni gyógyszerek nem csupán hatástalanok a daganatok ellen, hanem ennek ellenkezője az igaz rájuk. Sok esetben a daganatok egyre nagyobbak lesznek tőlük, és a páciens gyorsabban bele is hal így a rákba. A daganatokról már több tudós megállapította, hogy a konvencionális kezelések hatására egyre nagyobb és erősebb formában térnek vissza, mint korábban. Mi több, a “átméreteződés” folyamatát nagyon agresszívnak találták. A bostoni Medical Center tudósai szerint a prémium áru gyógyszerekről elmondható, hogy „halálos ítéletet jelentenek” a betegek számára.

Bármit is manipulálunk a daganatokkal, azok akaratlanul is növekedni fognak, vagyis a rákos sejtek száma egyre gyarapodni fog, több áttét lesz belőlük. Tehát végül is a beteg meghal.”- mondta a gyömbérrel is foglalkozó tanulmány szerzője, Dr. Raghu Kalluri.

Miközben a gyömbérnek gyakorlatilag nincs mellékhatása és számos kultúra használta évszázadokon át élelmiszerként. A 100%-osan tiszta gyömbérkivonatról kimutatták, hogy jelentős daganatnövekedést gátló és sejthalált előidéző hatások egész spektrumával rendelkezik a prosztatarákos sejtekre nézve. Több mint 17 más tanulmány is hasonló következtetésekre jutott a gyömbér daganatellenes hatására nézve. A fűszernövény pozitív hatásai több másféle betegségben is jelentkeznek.

dr. Balaicza Erika
Belgyógyász főorvos
Biológiai daganatkezelés, vitamininfúziók,
immunerősítés, allergiák és intoleranciák,
Lyme-kór, emésztési zavarok… kezelése
Tel: 06/20-588-28-10
www.balaicza.hu
dr.balaicza@gmail.com
Kövesse írásaimat a Facebookon is!

2014-07-23T09:30:32+00:00 2013-11-05|Categories: Daganatos betegségek|