create counter

Terhességre felkészítés

Főoldal/Komplex kúrák/Terhességre felkészítés

Terhességre felkészítés

A szokásos nőgyógyászati kezeléseken és kontrollokon túl egyre többen vannak, akik szeretnének úgy előkészülni a babavárásra, hogy a szervezetükben a legoptimálisabb feltételeket nyújtsák leendő magzatuk fejlődéséhez, s az anyai szervezet is a legkönnyebben viselje a várandóssággal járó testi változásokat.

Számukra egy olyan komplex és egyéni állapottól függő programot javaslok, amivel kellően megerősödhetnek, regenerálódhatnak a terhesség előtt, leadhatják súlyfeleslegüket, hogy elkerüljék a terhesség alatti esetleges magas vérnyomást és cukorbetegséget v. más súlyosabb szövődményt. Feltankolhatják szervezetüket időben olyan vitaminokkal, ásványokkal, amelyek hiánya az anyai és magzati szervezet számára is kellemetlen vagy veszélyes lehet. Ehhez olyan természetes alapanyagú vitaminokat, ásványokat és gyógynövényekből, homeopátiás szerekből álló kúrát javaslok, melyek sem a kismama, sem a baba számára nem okozhatnak semmilyen kárt.

A kúra azoknak is segítség lehet, akik egy ideje hiába várnak a vágyott terhességre, valamilyen okból eddig nem sikerült megtermékenyülniük.

Kinek ajánljuk? Mindazoknak, akik szeretnének tudatosan felkészülni a babavárásra, szeretnének zökkenőmentesen együtt élni magzatukkal 9 hónapon át.

dr. Balaicza Erika
Belgyógyász főorvos
Biológiai daganatkezelés, vitamininfúziók,
immunerősítés, allergiák és intoleranciák,
Lyme-kór, emésztési zavarok… kezelése
Tel: 06/20-588-28-10
www.balaicza.hu
dr.balaicza@gmail.com
Kövesse írásaimat a Facebookon is!

2017-03-14T14:55:35+00:00 2013-10-30|Categories: Komplex kúrák|