create counter

Vitamininfúzió kezelés – Myer Coctail

Főoldal/Vitamin infúzió és injekció/Vitamininfúzió kezelés – Myer Coctail

Vitamininfúzió kezelés – Myer Coctail

Kimerültségre és fibromyalgiára. A krónikus szellemi és testi kimerültség gyakran jár együtt diffúz izomfájdalmakkal (fibromyalgia) és feszültséggel. A megoldásként szolgáló komplex kezelés legintenzívebb és leggyorsabb segítséget nyújtó része a különleges vitaminokból, ásványokból és létfontos anyagokból álló Myer cocktail, melyet Dr. John Myer a baltimore-i Johns Hopkins University-n fejlesztett ki.

Munkája során azt tapasztalta, hogy az addig nem vagy csak igen lassan és keveset javuló betegeinek állapota relatív rövid idő alatt jelentős mértékben javult. Ennek nyomán több amerikai orvosteam is elkezdte alkalmazni ezt a vitalitáskoktélt. Mindenütt ugyanazt tapasztalták: a kezelt páciensek teljesítménye, erőnléte, életkedve, általános állapota és regenerálódó képessége hatalmas léptékben megnőtt, pozitív irányban változott.

Mayer alapgondolata az infúziós kúrával kapcsolatban az volt, hogy a direkt vénába adott vitaminokból, nyomelemekből és egyéb vitális anyagokból a kapszulákkal szemben semmi nem vész el az emésztőrendszeri felszívódás során. Ezért a vénás feltöltés sokkal gyorsabban látványos eredményt tud elérni. Ezen kívül azzal, hogy a vérben megnő ezen létfontos vitális anyagok szintje, törvényszerűen javul a sejtek ellátottsága, funkciója és regenerációs készsége is. Vagyis a vitamininfúzió kezelést amolyan „sejtfelturbózásnak” szánta.

Az infúziós vitaminkúrát Dr. Mayer heti 2x, majd még egy ideig havonta 1x javasolta – fenntartó kezeléseket pedig a kezeltek állapotától és lehetőségeitől függően akár éveken át is folytatott. Betegei és kollégái beszámolói szerint a legtöbb esetben drámaian javult a szervezet általános állapota és az összteljesítmény.

Mayer „csoda-cocktail”-jának receptjét nem hozta nyilvánosságra. Halála után a nagy érdeklődésre és igényre való tekintettel Mayer infúziós keverékét 2 amerikai kollégája (Dr. Wright és Dr. Alan R. Gaby) analizálta, és kissé átdolgozva újra megkezdték alkalmazását. Több mint 1000 páciensnél – mintegy 15 000 alkalommal – alkalmazták a rég-új keveréket. A sok pozitív tapasztalat után a megadózisú kombinált infúziós kezelés nagyon elterjedt, és szerencsére Európába is eljutott. Ma német nyelvterületeken a kimerültség, a burnout és krónikus betegségek kezelésére specializálódott intézmények egyik fő terápiás eszköze lett.

Most hazánkban is elérhető a módosított “Myer cocktail”.  Fő komponensei többek között: nagy dózisú B- és C-vitamin, Mg és Ca, továbbá gyógynövénykivonatok. A kezelés egyéb szabadgyökfogó hatású szerekkel is kiegészítjük.

Mikor segít a Mayer-coctail vitamininfúzió?

A fibromyalgia (FMS) ás a krónikus kimerültség (CFS) két legtöbbször egymással szorosan kapcsolódó tünetcsoport, melyek kezelése sokban hasonló. A Mayer cocktail vitamininfúzió a fibromyalgiás és kimerült betegek részére is segítséget nyújt. A Baltimori Hopkins Klinika orvosai által összeállított nagy dózisú vitaminkoktél infúzióban történő adásának pozitív eredményeit a Kenti Tahoma Klinikán dolgozó, kimerülteket kezelő Dr. Jonathan Wright és orvoscsapata is alátámasztja. Ők ezt az infúziós kezelést a következő esetekben használják jó eredménnyel:

  • Kimerültség
  • Krónikus fáradtság (CFS)
  • Betegségek utáni elhúzódó lábadozás
  • Fibromyalgia-syndroma (FMS) – diffúz izomfájdalmak
  • Immunegyengeség
  • Burn-out-Syndrom
  • Depresszív állapotok, lehangoltság
  • Csökkent szellemi teljesítmény, memória és koncentrációs zavarok
  • Nagyobb sportaktivitás előtt és után az erőnlét természetes javítására (nem doppingszer!)

A kúra rendszerint 4-5 hétig tart és heti 2 infúzió adását jelenti. A kezelések teljesen mellékhatás-mentesek.

Fontos! A Mayer cocktail nem váltja ki az egészséges életmódot, nem lehet „infúzióban adagolt egészségként” kezelni. Használata mellett is ügyelni kell a kiegyensúlyozott és egészséges étkezésre, a kielégítő alvásra és a rendszeres mozgásra. Megkezdése előtt okvetlen orvosi konzultáció, esetleg egyéb vizsgálatok is szükségesek lehetnek.

 

FIGYELEM!

A vitamininfúziók ára a személyre szabott összetételtől függően mindenkinél eltér. Ezért a pontos árat előre – a tünetek és panaszok ismerete nélkül – megmondani nem lehet. Konzultációra a 20/588-2810-es számon tud bejelentkezni.

dr. Balaicza Erika
Belgyógyász főorvos
Biológiai daganatkezelés, vitamininfúziók,
immunerősítés, allergiák és intoleranciák,
Lyme-kór, emésztési zavarok… kezelése
Tel: 06/20-588-28-10
www.balaicza.hu
dr.balaicza@gmail.com
Kövesse írásaimat a Facebookon is!

2017-03-14T14:55:32+00:00 2013-11-04|Categories: Vitamin infúzió és injekció|Tags: , , |